sâmbătă, aprilie 25, 2009

mancand animale consumam mai multe resurse

o informatie incredbila cumva si totusi
In SUA, 80-90 % din productia de grau este folosita in furajarea animalelor; daca americanii si-ar reduce consumul de carne cu 50 %, terenul, apa, cerealele si fasolea, devenite astfel disponibile, ar fi suficiente pentru ca toti locuitorii lumii a treia sa aiba ce manca.

ar mai fi si niste secrete daca nu stiti ce sa combinati

5 portii de legume sau de fructe (mai exact, 2 fructe proaspete, o legume cruda, o leguma fiarta, un fruct fiert);
4 portii de cereale (2 partii de paine, un produs care contine amidon, o cereala);
3 portii de lactate (una de branza, un produs lactate proapspat, o portie de lapte);
2 portii de carne (una de peste, una de carne sau oua);
Q aport hidric important.


inchid calculatorul si merg la piata de verdeturi,legume si fructe!

mancand animale consumam mai multe resurse

o informatie incredbila cumva si totusi
In SUA, 80-90 % din productia de grau este folosita in furajarea animalelor; daca americanii si-ar reduce consumul de carne cu 50 %, terenul, apa, cerealele si fasolea, devenite astfel disponibile, ar fi suficiente pentru ca toti locuitorii lumii a treia sa aiba ce manca.

ar mai fi si niste secrete daca nu stiti ce sa combinati

5 portii de legume sau de fructe (mai exact, 2 fructe proaspete, o legume cruda, o leguma fiarta, un fruct fiert);
4 portii de cereale (2 partii de paine, un produs care contine amidon, o cereala);
3 portii de lactate (una de branza, un produs lactate proapspat, o portie de lapte);
2 portii de carne (una de peste, una de carne sau oua);
Q aport hidric important.


inchid calculatorul si merg la piata de verdeturi,legume si fructe!

mancand animale consumam mai multe resurse

o informatie incredbila cumva si totusi
In SUA, 80-90 % din productia de grau este folosita in furajarea animalelor; daca americanii si-ar reduce consumul de carne cu 50 %, terenul, apa, cerealele si fasolea, devenite astfel disponibile, ar fi suficiente pentru ca toti locuitorii lumii a treia sa aiba ce manca.

ar mai fi si niste secrete daca nu stiti ce sa combinati

5 portii de legume sau de fructe (mai exact, 2 fructe proaspete, o legume cruda, o leguma fiarta, un fruct fiert);
4 portii de cereale (2 partii de paine, un produs care contine amidon, o cereala);
3 portii de lactate (una de branza, un produs lactate proapspat, o portie de lapte);
2 portii de carne (una de peste, una de carne sau oua);
Q aport hidric important.


inchid calculatorul si merg la piata de verdeturi,legume si fructe!

mancand animale consumam mai multe resurse

o informatie incredbila cumva si totusi
In SUA, 80-90 % din productia de grau este folosita in furajarea animalelor; daca americanii si-ar reduce consumul de carne cu 50 %, terenul, apa, cerealele si fasolea, devenite astfel disponibile, ar fi suficiente pentru ca toti locuitorii lumii a treia sa aiba ce manca.

ar mai fi si niste secrete daca nu stiti ce sa combinati

5 portii de legume sau de fructe (mai exact, 2 fructe proaspete, o legume cruda, o leguma fiarta, un fruct fiert);
4 portii de cereale (2 partii de paine, un produs care contine amidon, o cereala);
3 portii de lactate (una de branza, un produs lactate proapspat, o portie de lapte);
2 portii de carne (una de peste, una de carne sau oua);
Q aport hidric important.


inchid calculatorul si merg la piata de verdeturi,legume si fructe!

mancand animale consumam mai multe resurse

o informatie incredbila cumva si totusi
In SUA, 80-90 % din productia de grau este folosita in furajarea animalelor; daca americanii si-ar reduce consumul de carne cu 50 %, terenul, apa, cerealele si fasolea, devenite astfel disponibile, ar fi suficiente pentru ca toti locuitorii lumii a treia sa aiba ce manca.

ar mai fi si niste secrete daca nu stiti ce sa combinati

5 portii de legume sau de fructe (mai exact, 2 fructe proaspete, o legume cruda, o leguma fiarta, un fruct fiert);
4 portii de cereale (2 partii de paine, un produs care contine amidon, o cereala);
3 portii de lactate (una de branza, un produs lactate proapspat, o portie de lapte);
2 portii de carne (una de peste, una de carne sau oua);
Q aport hidric important.


inchid calculatorul si merg la piata de verdeturi,legume si fructe!

mancand animale consumam mai multe resurse

o informatie incredbila cumva si totusi
In SUA, 80-90 % din productia de grau este folosita in furajarea animalelor; daca americanii si-ar reduce consumul de carne cu 50 %, terenul, apa, cerealele si fasolea, devenite astfel disponibile, ar fi suficiente pentru ca toti locuitorii lumii a treia sa aiba ce manca.

ar mai fi si niste secrete daca nu stiti ce sa combinati

5 portii de legume sau de fructe (mai exact, 2 fructe proaspete, o legume cruda, o leguma fiarta, un fruct fiert);
4 portii de cereale (2 partii de paine, un produs care contine amidon, o cereala);
3 portii de lactate (una de branza, un produs lactate proapspat, o portie de lapte);
2 portii de carne (una de peste, una de carne sau oua);
Q aport hidric important.


inchid calculatorul si merg la piata de verdeturi,legume si fructe!