joi, septembrie 01, 2005

ce e fericirea?cand esti Acasa?....

ALBERT CAMUS: Odata ce ai avut sansa sa vezi straluitrea pe care fericirea o aduce fetei unei persoane iubite vei intelege ca omul nu poate avea o alta vocatie decat sa creeze acea lumina pe fetele celor din jurul sau; si esti complet devastat de observarea intunericului si nefericirii pe care le nasti prin simplul fapt de a trai.
ALBERT SCHWEITZER: Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cea care iti aduce succesul. Daca iubesti ceea ce faci vei avea si succes.
ALLAN K. CHALMERS: Esenta fericirii consta in: sa ai ceva de facut, sa ai pe cine iubi si ceva la care sa speri.
BERTRAND RUSSELL: Adevarata fericire se naste din folosirea in totalitate a capacitatilor tale. BUDDHA: Fericirea apare atunci cand de munca si cuvintele tale beneficiezi atat tu cat si cei din jur.
DALAI LAMA: Oamenii sunt fiinte sociale. Venim pe lume ca rezultat al actiunii altor oameni. Supravietuirea noastra depinde de altii. Indiferent daca ne place sau nu acest lucru nu exista nici un moment in viata noastra in care sa nu ne bucuram de rodul activitatii altora. Din aceasta cauza nu este deloc surprinzator ca cea mai mare parte a fericirii noastre depinde de relatia pe care o avem cu ceilalti.
EDWARD DE BONO: Nefericirea este data de diferenta dintre capacitatile si asteptarile noastre. GEORGE SAND: Un singur lucru te poate face fericit, sa iubesti si sa fii iubit. MOHANDAS K. GANDHI: Fericirea apare atunci cand ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci sunt in armonie

Niciun comentariu: