joi, septembrie 23, 2004

A inceput toamna si acum ma trezescL.M.A!ELENA

Intr-adevar la unele computere nu apare de loc optiunea de editare detaliata(cine face bloguri stie:)

tocmai vroia sa postez o legatura spre un site de discutii i'telectuale la o cafea ((ca e capuccino,macchiato,mocacino cu lapte sau cu orz depinde f. mult de participanti).

Timpul trece r.p.d. la stagiu acum,caci la inceput eram in prospectiuni;in pauze profit si comunic pe Yahoo Messenger cu ID-ul a_onaca de la 9 la 18 C.E.T.

Am cam asteptat bursa saptamana asta, facand ocoale cu buzul (ca am pana la bici,pe moment) spre banca,dar mi-am promis ca redirectionez banii spre card (ultimele doua).Acum ca clonatorii romani de carduri tot au fost prinsi...

In rest doar ca mai avem examene si cursuri de politica luna aceasta.Sunt cu gandul la un week-end spre Paris,la Diana si Fabien....poate dupa stagiu.

P.S. Nu stiu daca aveti deja setata optiunea din yahoo prin care putei face legaturi spre siteuri ca si aici pe weblog o atasez sa v-o instalati e f. practica la scrisori.(este in dreapta ca un glob pamantesc in lanturi!!:P si dupa click pe cuvantul dorit si click pe glob se deschide o fereastra pe care se poate da paste la o adresa ce are legatura cu cuvantul clickat initial.De ex. padova si apoi se introduce in fereastra linkul spre oras http://www.padovanet.it.inteles:)?





Niciun comentariu: