vineri, septembrie 24, 2004

Si eu..cu cine Votez!?

Politica

Acuzatii dure la adresa politicienilor romani

Lia Roberts se retrage din cursa pentru Cotroceni

Sistemul politic din Romania este bolnav!

Poporul sufera de o maladie grava: saracia!

Prin retragerea candidaturii, Lia Roberts nu pierde nimic, dimpotriva, a castigat o experienta unica, aceea de a cunoaste situatia reala a Romaniei, direct, si nu din rapoarte si relatari.

Dar, s-a pierdut acea sansa unica de a revitaliza, energiza, reinvia, reconstrui, o Romanie a secolului 21 si de a aduce romanii la un nivel de gandire, acela al mileniului III, al acelei Europe in care doresc atat de mult sa fie acceptati, s-a pierdut ocazia venirii acelui « suflu nou » pe care numai eu puteam sa-l aduc.

Pentru ca nu este suficient sa fii impins intr-o lume noua tie, trebuie sa fii pregatit mental ca sa te adaptezi, sa supravietuiesti si sa fii productiv si competitiv in ea.

Doresc sa le multumesc celor multi, peste 300,000 de oameni care si-au manifestat dorinta pentru o schimbare radicala in Romania. (Strangerile de maini si solidaritatea noastra in gandire sunt ceva sfant si le voi purta in suflet pentru totdeauna). Din pacate, acestia nu suntem in numar suficient pentru a face o diferenta in noiembrie la alegeri.

Dumneavoastra, cei ce aveti o gandire de avangarda, aveti o munca grea de acum incolo si anume aceea de a-i lamuri pe ceilalti ca trebuie sa isi schimbe mentalitatea si sa paseasca in secolul 21 daca vor sa supravietuiasca atat moral cat si fizic intr-o Europa in care doresc sa fie acceptati.

...Am venit ca sa castig presedintia pentru dumneavoastra. Dar asa cum se arata lucrurile, va ramane ostateca unui partid sau altul cand, de fapt, conform Constitutiei tarii ar trebui sa fie deasupra lor, independenta. ...

Detin informatii certe ca anumiti oameni politici care controleaza institutii media au instituit un adevarat embargo mediatic la adresa mea.

Cat este de important pentru dumneavoastra daca presa este libera ?

Suntem tot la stadiul in care acceptam sa ni se spuna ce sa citim si ce sa ascultam ?

Prin acest refuz facut mie, este exact ce vi s-a intamplat dumneavoastra, ca si cum ati fi incapabili sa decideti singuri. De aceea, poate, se face un efort extraordinar sa se inventeze diverse moduri de a fura voturi, tot ca sa se decida pentru dumneavoastra !

In plus, noua Lege electorala care permite alegatorilor calificati din strainatate sa voteze doar la ambasade este un nou mod de a obstructiona alegatorii din diaspora sa-si exercite dreptul garantat de Constitutie si astfel sa limiteze accesul acestora la candidatura mea....

Sper ca data viitoare cand cineva sincer va dori sa ajute cu adevarat si dezinteresat tara asa cum doresc eu, si care va fi obstructionat la modul la care eu am fost impiedicata sa ajung la dumneavoastra, veti iesi in strada si va veti impune punctul de vedere in mod vehement pentru ca nepotii si copiii dumneavoastra sa nu mosteneasca un astfel de sistem.

..Dumnezeu sa aiba in paza Lui poporul roman!

Dumnezeu sa binecuvanteze Romania!

POST FACTUM:Sa pun si eu jar peste foc: mie mi-e foarte greu sa ma impac cu politicienii care au drept refren "voi nu ma meritati" (intelegeti/nu sunteti pregatiti. etc...) Cred ca meritul

conducatorului/comunicatorului sta in aceea de a se face inteles de

toata lumea.Ioana Avadani www.cji.ro

Chris Terhes scrie:

Intamplarea a facut ca dupa ce am vazut anumite postari publicate pe

acest grup referitoare la retragerea Liei Roberts din cursa

prezidentiala, sa urmaresc prin satelit - cu un decalaj de 12 ore

ce-i drept - emisiunea "Marius Tuca Show" la care a fost prezenta Lia Roberts si unde aceasta cauta sa dea o justificare actiunii sale de retragere din cursa. Comparand prestatia ei din aceasta emisiune cu cea de la inceputul anului din cadrul aceleiasi emisiuni (cand si-a aratat interesul pentru a candida la presedentia Romaniei), aceasta a fost de-a dreptul jenibila si dezgustatoare, marcata de o atitudine de indiferentism, raceala si de un aer de superioritate vis-a-vis de orice intrebare venita din partea lui Marius Tuca. Atitudinea domniei sale din cadrul acelei emisiuni s-a potrivit de minune cu cea a baronilor, maharilor si barosanilor din societatea romaneasca. Pentru un om politic, insa, o astfel de atitudinea este de nepermis. In America, daca un om politic s-ar fi prezentat intr-o emisiune televizata cu atitudinea pe care Lia Roberts a avut-o in emisiunea "Marius Tuca Show", cu siguranta aceea ar fi fost ultima sa aparitie televizata si, de asemenea, sfarsitul carierei politice.

Comportarea Liei Roberts din cadrul emisiunii "Marius Tuca Show"

dovdeste ptul ca ea nu a fost animata de intentii sincere in ceea ce priveste presedentia Romaniei, ci a fost pionul principal in discreditarea voita a oricarui posibil viitor candidat roman din

afara granitelor tarii la presedentia Romaniei. Acum, ca nici un roman din afara nu mai candideaza, "job"-ul ei pe scena politica romaneasca s-a terminat...



Chris.



Niciun comentariu: